понеделник, 16 септември, 2019
Почетна Ознаки козметичка

Ознака: козметичка

- реклама -

Најчитани

На три недели до стартот на Лондонска школа за ПР во Македонија, само уште...

Основачот на ЛСПР, Џон Далтон и Јелена Трниниќ, директорка за односи со јавност и комуникации во The Coca-Cola Company, Србија, доаѓаат во Скопје.

Еван Лутра: Најдобар начин да ја предвидиш иднината е да ја создадеш

Лутра во ексклузивно интервју за Бизнис Инфо ја открива својата филозофија на работа, а е гостин говорник на Балканскиот претприемачки самит во Скопје.

Пет тајни за успешен јавен настап

За најголем дел од луѓето јавниот настап е застрашувачки и често тремата, несигурноста и стравот ги покажуваат со несвесни тикови коишто им го уништуваат кредибилитетот.

Кои беа најтргувани акции на Македонска берза во декември?

Акциите на Комерцијална банка, НЛБ Банка, Алкалоид, Охридска банка и Фершпед се топ пет најтргувани хартии од вредност на официјалниот пазар на Македонска берза во декември.

Колку “другарски“ треба да се однесуваат претпоставените со вработените

И претпоставените и вработени се луѓе кои можат да згрешат, па од големо значење се извинувањата без разлика од каде доаѓаат.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com