Heineken рулет на аеродромот JFK

25

hajneken

Heineken ги предизвика патниците на аеродромот JFK во Њујорк да ги сменат плановите што ги имаат во последна минута и да и се препуштат на авантурата. Се што треба да направат е да го притиснат копчето на таблата кое по случаен избор ќе им одреди некаква далечна и егзотична дестинација и да тргнат веднаш.