Хотел Тридент – мешавина на луксуз и традиција

6

luksuz-hotel-odmor-indija-trident_99

Хотелот Тридент, којшто се наоѓа Индија, важи за совршен спој на луксуз и традиција. Опкружен е со прекрасни градини, преубаво уредени дворови, базени и фонтани.

Објектот има вкупно 129 соби, седум ексклузивни апартмани, четири ресторани, барови и спа центар.

Интересно е тоа што секаде е проткаена индиската традиција на модерен и луксузен начин.

luksuz-hotel-odmor-indija-trident_06luksuz-hotel-odmor-indija-trident_05luksuz-hotel-odmor-indija-trident_10luksuz-hotel-odmor-indija-trident_12luksuz-hotel-odmor-indija-trident_14luksuz-hotel-odmor-indija-trident_20luksuz-hotel-odmor-indija-trident_04luksuz-hotel-odmor-indija-trident_07luksuz-hotel-odmor-indija-trident_08 (1)luksuz-hotel-odmor-indija-trident_09luksuz-hotel-odmor-indija-trident_18