HSBC: 87 години “млад“

4

87-godini-mlad

Осумдесет и седумгодишниот Артур е главниот лик во најновата реклама на HSBC, во којашто акцентот е ставен на технологијата и можностите што таа им ги нуди и на повозрасните луѓе.

Артур во ресторанот ја користи апликацијата HSBC Fast balance на неговиот мобилен телефон за да провери дали има доволно пари да ја плати вечерата.