Хуманитарна забава во организација на Лајонс Клуб Вардар и Лео клубот Аксиос

5

Dijabetes Lions club party

Лајонс Клуб Вардар и Лео клубот Аксиос организираат хуманитарна забава во рамки на одбележување на месецот за борба против дијабетесот.

Настанот ќе се одржи вечерва (13.11.2015), со почеток во 21.30 часот во кафе бар Бруклин (Скопје Сити Мол).

Собраните пари ќе бидат наменети за едукација на децата во борба со оваа болест и за подигање на свесноста.