iStyle со продавница во Сити мол

38

Ве покануваме на презентација на компанијата iStyle која ја отвора првата своја продавница на производите на светскиот гигант Apple во Република Македонија во состав на новиот трговски центар City Mall.

Презентацијата ќе се одржи утре, (среда, 03.10.2012) со почеток во 10:30 часот во трговскиот центар City Mall.

iStyleе најголема трговска мрежа за продажба на Apple производите за подрачјето на централна и источна Европа, Блискиот Исток и Африка.