Ikea: Како максимално да искористите мал простор?

6

ikea

Германската агенција Thjnk и продукциското студио I Made This заедно ја направија рекламата на шведска Ikea, на ограничен простор на билборд да се појавуваат три различни пораки во зависност од осветлувањето. Пораките се во различни бои и се читаат само под конкретна светилка.

Рекламата е тотално според принципите на Ikea – како максимално да се искористи ограничен простор. Ете како 9 m2 можат да се претворат во 27 m2.