Ikea кревети наместо столчиња во кино

30

ikea

Љубителите на филмот во рускиот град Химки, во московската област, беа изненадени кога наместо столчиња, во кино салата ги дочекаа кревети. За тоа се погрижи шведската компанија Ikea, која целосно ја опреми салата со сопствен мебел.