Il Santuario – вила каква што секој би посакал

5

luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-posed-il-santuario-florida_23Il Santuario се наоѓа на брегот Treasure во Флорида и чини 15 милиони долари.

Целиот имот зафаќа површина од приближно два хектари, а луксузната вила се наоѓа во самиот центар. Таа е опкружена со тропски градини и аквариуми со риби кои дополнително ја нагласуваат нејзината убавина.

Самата вила зафаќа површина од 1.400 метри квадратни, а меѓу другото располага со 10 спални соби и 12 бањи. Висококвалитетниот материјал, како мермер, масивно дрво, камен и рачно насликаниот таван прават овој дом да личи на палата достојна за кралско семејство.
luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-posed-il-santuario-florida_01luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-posed-il-santuario-florida_02luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-posed-il-santuario-florida_03luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-posed-il-santuario-florida_05luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-posed-il-santuario-florida_07luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-posed-il-santuario-florida_09luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-posed-il-santuario-florida_11luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-posed-il-santuario-florida_12luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-posed-il-santuario-florida_13luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-posed-il-santuario-florida_14luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-posed-il-santuario-florida_24luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-posed-il-santuario-florida_25luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-posed-il-santuario-florida_26luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-posed-il-santuario-florida_27luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-posed-il-santuario-florida_28DCIM100MEDIA