Имот од соништата на продажба за 29 милиони долари

6

????????????? Поранешниот извршен дректор на FedEx, Тед Ваиз го продава својот огромен ранч близу Палм Бич Флорида за 22,9 милиони долари.

Имотот вклучува дом од 1.115 метри квадратни, гостинска куќа и ливадски простор каде што се чуваат и тренираат коњи. Главната куќа има пет спални соби, пет целосно опремени бањи и три полу-бањи.

На имотот се наоѓа и затворен солен базен, патеки за јавање и арена.

Во домот кој се простира на три ката има визба со вина стари 1.000 години, тераса за опсервација и сеф кој се претвора во безбедносна соба.
BN-HA660_FEDEX__J_20150219131807equestrian-ranch-Jupiter-600x400equestrian-ranch-Jupiter-Florida-interior-600x400equestrian-ranch-Jupiter-Florida-600x400equestrian-ranch-600x400260B867900000578-0-image-a-32_1424829200418260B868E00000578-0-image-a-35_1424829220181enclosed-pool-600x400