Интересни “404 грешка” страници

17

Кога ќе внесете погрешна интернет адреса, кога страната што ја барате не е пронајдена, завршувате на 404 станица. Многу компании имаат досадни 404 страници, но некои се одлучиле за креативни и забавни “грешки”.

Еве неколку од нив:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10