Изненадувања и целодневни попусти во Техномаркет

27

tehnomarket

Несекојдневни изненадувања и целодневни попусти доаѓаат од Техномаркет по повод 20-ти март, Интернационалниот ден на среќата. Преку оваа акција, среќата ќе им се насмевне на првите тројца купувачи во секој продажен салон на Техномаркет, кои што на купениот производ ќе добијат намалување од 30%, додека пак големи попусти на сите производи од реномираните брендови ќе има во текот на целиот ден.

„Дали и вам ќе ви се насмевне среќата во Техномаркет?“ е слоганот на најновата акција на оваа компанија што има за цел да им овозможи на купувачите да купат одлични производи од светски познати брендови по атрактивни цени. На овој начин, Техномаркет го одбележува Интернационалниот ден на среќата.

Техномаркет постојано организира вакви иновативни и креативно-акциски продажби, но, првпат приредува ваков тип на изненадување за потрошувачите кое што вистински ќе им го направи денот среќен