Jaguar F-Type во гангстерски стил

26

jaguarНовата реклама за јагуар има се: гангстери, скапи автомобили, бркотници, акција, Англичанец. Ова е скратена верзија на 15 минутниот филм Desire што за потребите на оваа компанија го снимија агенцијата Brooklyn Brothers и Ridley Scott’s RSA Films.

Музичката тема користена во овој краток филм, Burning Desire ја пее Lana Del Rey.