Јато маици летаат кон плакарите на Ikea

23

ikea

Првата реклама на Ikea во оваа година е на британската агенција Mother и е дел од кампањата The wonderful everyday.

Рекламата треба да ги подучи луѓето да го ценат просторот дома и да увидат како средените алишта (во плакарите на Ikea) можат да направат да се чувствуваат добро.

Спотот ќе биде пуштен денеска, а наменет е за пазарите на Велика Британија и Ирска.