Како Guinness го мери времето

19

guinness clockШто се случува кога главниот градски часовник ќе одлучи дека сака да прави нешто повеќе од вообичаеното тик – так? Ќе дознаете ако ја погледнете новата црно – бела реклама на Guinness, снимена во Чешки Крумлов, Чешка.