Како реагираат децата на Ноќ на вештерките без вистински чоколатца

5

reklama

Американскиот произведувач на пасти за заби Crest (Procter & Gamble) направи интересно тест снимање на кое наместо вистински чоколатца, децата добија слатки со вкус на зеленчук. Еве ја нивната реакција: