Kia: Не праќајте СМС пораки додека возите

30

kia

Kia Motors сними драматично видео против пишувањето СМС пораки во исто време додека се вози.

Ричард Копинг од агенцијата Saatchi & Saatchi Дубаи се надева дека кога луѓето ќе го погледнат овој краток филм, ќе научат нешто од него.