Kit Kat реклама нацртана со бела чоколада

133

1

Kit Kat пушти ограничена едиција на бело чоколадо во Австралија и по тој повод, последните 50 бели чоколади му ги даде на уметникот Мајк Ват кој ги стопи и направи 50 цртежи. Под галеријата од рачно изработените плакати со стопено чоколадо, може да го видите видеото за тоа како се создадени овие слатки ремек дела.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14