Кога ќе ве понесе музиката

10

spotify 1

Spotify е комарцијален музички стриминг сервис, кој во декември 2012 година достигна бројка од преку 20 милиони корисници. Започна во Шведска, во 2008 година, а сега е достапен скоро во цела Европа, Австралија, Нов Зеланд и САД.

Ова е прва рекламна кампања на Spotify наменета за американскиот пазар. Спотот е за музиката, но е без музика. Можеби е малку мрачен, но вреди да се погледне.