Кога не работат подвижните скали во Стокхолм, Reebok е тука да помогне

24

Reebok-BMH

Минатата недела не работеа подвижните скали во метрото во Стокхолм, па затоа спортскиот бренд Reebok, заедно со агенцијата The Viral Company, регрутираше млади локални атлети да им помогнат на луѓето.

Со ова, Reebok ја промовираше новата стратегија “Бидете похумани”.