Кошмарите на Двејн Вејд и Кевин Дурант

19

gatorade-durant

Професионалните спортисти имаат внатрешниот порив да бидат најдобри што можат. Стравот да не потфрлат на теренот е најголемиот страв што ги прогонува. Тоа одлично го илустрира последната реклама за Gаtorade, преку кошмарите на НБА кошаркарите Двејн Вејд и Кевин Дурант.