Kotatsu – кауч, кревет и маса во едно

21

kotatsu 5

Традиционалното јапонско огниште за готвење од 14-от век Kotatsu добива помодерна верзија којашто е одговор на студените зимски денови во Јапонија.

kotatsu 1

Урбаната верзија на Kotatsu во себе сублимира кауч, кревет и маса во едно. Она што го прави идеален за студеното време се поставените греалки во долниот дел и меките ќебиња во горниот дел.

kotatsu 2

Единствено што е потребно за овој Kotatsu е корисникот да има доволно постор во својот дом и да одвои околу 200 долари.

kotatsu 0