Коза му се дере на Цукерберг – уште една реклама за Facebook Home

23

facebook-screaming-goat

За промоција на апликацијата Home за Android, Facebook направи уште една ТВ реклама. Во оваа интересна и смешна реклама се појавува и Марк Цукерберг. Снимана е во вистинските простории на Facebook во Менло Парк, со вистинскиот тим кој работел на производот.