Кратка и јасна реклама на Honda

3

reklama

Honda Канада кратко и јасно ќе ви каже чии делови се најдобри. Видеото е римејк (со поинаков крај) на рекламата од 2003 година на агенцијата Wieden + Kennedy, која важи за една од најпознатите реклами за автомобили на сите времиња.

Подолу е новото видео на агенцијата ds+p, а под него е првата реклама.