Кучињата во главна улога во рекламата на Volkswagen

4

reklama

Volkswagen досега има направено многу оригинални реклами, а најновата особено ќе им се допадне на љубителите на кучиња. И покрај тоа што во рекламата нема никаква “финта”, туку само кадри со кучиња во автомобили, видеото веќе стана хит на Твитер.