Леброн Џејмс на тренинг со цел Мајами

6

lebron

Цел Мајами го следи Леброн Џејмс додека вози велосипед, џогира, плива и игра кошарка во “Ден за обука”, новиот спот на Nike кој ги промовира Леброн 11 патиките. Леброн, четирикратен МВП, ја започнува својата 11-та НБА сезона.

“Пораката е очигледна. Сакам луѓето да се чувствуваат како да се едно со мене. Беше многу забавно снимањето во Мајами”, изјави Леброн за АП.