Луксуз во бела боја

4

luksuz-enterijer-dizajn-namestaj-skandinavija_01Еленгантен, префинет, светол, модерен  и бел се зборовите кои најдобро го опишуваат овој дуплекс во Стокхолм. Луксузниот дом се простира на две нивоа и зафаќа површина од 400 метри квадратни.

Белата боја доминира насекаде, со мали примеси на светло кафена, креирајќи совршен спој, а еден од највпечатливите делови во дуплексот е стаклениот под, кој се наоѓа над главниот влез.

Еве како изгледа тој бел префинет луксуз низ фотографии.
luksuz-enterijer-dizajn-namestaj-skandinavija_03luksuz-enterijer-dizajn-namestaj-skandinavija_04luksuz-enterijer-dizajn-namestaj-skandinavija_08 (1)luksuz-enterijer-dizajn-namestaj-skandinavija_09luksuz-enterijer-dizajn-namestaj-skandinavija_10luksuz-enterijer-dizajn-namestaj-skandinavija_12luksuz-enterijer-dizajn-namestaj-skandinavija_13luksuz-enterijer-dizajn-namestaj-skandinavija_15luksuz-enterijer-dizajn-namestaj-skandinavija_16luksuz-enterijer-dizajn-namestaj-skandinavija_18luksuz-enterijer-dizajn-namestaj-skandinavija_99