Луксузен ресорт среде пустина

8

luksuz-hotel-odmor-putovanja-odmaralite-imanta-resort_8Punta De Mita во Мексико е популарна дестинација за одмор, но она што го прави ова место единствено е ресортот Imanta.

Тој нуди целосна приватност и уживање во беспрекорната природа. Ресортот е окружен со 250 хектари густа џунгла и преубави песочни плажи, а го сочинуваат 12 вили од камен и дрво со мексикански дизајн.

Освен луксузното сместување и вкусните специјалитети, на гостите им се нудат и спа третмани, рибарење, гледање на китови, нуркање, играње голф и друго.

luksuz-hotel-odmor-putovanja-odmaralite-imanta-resort_3luksuz-hotel-odmor-putovanja-odmaralite-imanta-resort_6luksuz-hotel-odmor-putovanja-odmaralite-imanta-resort_2luksuz-hotel-odmor-putovanja-odmaralite-imanta-resort_4luksuz-hotel-odmor-putovanja-odmaralite-imanta-resort_5IMANTA-9puerto-vallarta-imanta-resort-341964_1000_560Imanta07_DR luksuz-hotel-odmor-putovanja-odmaralite-imanta-resort_7