Луксузна вила на Миконос за 6,8 милиони долари

66

Вилата Пенелопе, која се продава на грчкиот остров Миконос по цена од 6,8 милиони долари, зафаќа површина од 700 метри квадратни и нуди сè што е потребно за одличен летен одмор.

Таа располага со пет спални соби, секоја со сопствена бања, домашно кино, како и модерна, целосно опремена кујна.

Надвор освен прекрасното опкружување од природата се наоѓа и простран инфинити базен со неверојатен поглед на морето.

luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_99

luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_03luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_01luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_04luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_05luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_06luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_07luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_08luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_09luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_10luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_12luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_14luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_15luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_16luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_18luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_20luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_21luksuz-vila-arhitektura-dizajn-mikonos_22