Луксузниот М ресторан во Лондон

63

Првото нешто што ќе ви падне во очи во ресторанот М во Лондон е големиот простор кој истовремено е совршено интимно катче.

Новоотворениот ресторан се простира на површина од 1.114 метри квадратни, а истиот е заедничко дело на искусниот угостител Мартин Вилијамс и дизајнерот на ентериери Рене Декер.

Во приземјето просторот е поделен на две главни зони со бронзени екрани, кои се суптилно украсени со назначено М лого, додека сината и чоколадната боја, кои преовладуваат во ресторанот, даваат една нишка на софистицираност и добар вкус.

luksuz-enterijer-dizajn-restoran-london (4)luksuz-enterijer-dizajn-restoran-london (5)luksuz-enterijer-dizajn-restoran-london (6)luksuz-enterijer-dizajn-restoran-london (7)luksuz-enterijer-dizajn-restoran-london-99luksuz-enterijer-dizajn-restoran-london (14)luksuz-enterijer-dizajn-restoran-london (13)luksuz-enterijer-dizajn-restoran-london (12)luksuz-enterijer-dizajn-restoran-london (11)luksuz-enterijer-dizajn-restoran-london (1)