Луксузниот пентхаус на Доналд Трамп

4

BN-JO874_0730TR_H_20150727164817Популарниот могул и ТВ ѕвезда Доналд Трамп, кој е исто така и кандидат за претседател на САД, го продаде својот луксузен пентхаус во Њујорк по цена од 21 милион долари.

Домот се наоѓа помеѓу 24-от и 32-от кат на познатата Trump Park кула, а зафаќа површина од 620 метри квадратни. Неговата првобитната цена била 35 милиони долари.

Станот има пет спални соби, седум бањи и ги содржи сите можни луксузни погодности што еден пентхаус може да ги има.

Главната спална соба има две бањи, два гардеробери и приватна канцеларија, а низ целиот простор се забележуваат персонализирани бордури и слични префинети детали.
the-6200-square-foot-penthouse--accessible-via-a-private-elevator-sits-on-the-24th-floor-of-the-32-story-trump-park-avenue-it-was-previously-listed-at-24995-million050 Priciest rentals se FINAL.inddBN-JO875_0730TR_J_20150727164817140630_EJ_TPA_fl24_00121.jpgluksuz-enterijer-dizajn-stan-penthaus_3luksuz-enterijer-dizajn-stan-penthaus_6luksuz-enterijer-dizajn-stan-penthaus_99luksuz-enterijer-dizajn-stan-penthaus_5luksuz-enterijer-dizajn-stan-penthaus_2