Lurpak одисеја во кујната

3

reklama

Данскиот произведувач на путер и масло за јадење Lurpak, во соработка со агенцијата Wieden + Kennedy направи реклама која е вистинско визуелно уживање. На темата Така зборуваше Заратустра на Рихард Штраус, видеото личи на филм на Стенли Кјубрик или Џорџ Лукас.