Мајкл Фелпс во реклама за спортскиот бренд Under Armour

22

reklama

Пливачот Мајкл Фелпс сними реклама за американскиот спортски бренд Under Armour, со којшто работи уште од 2010 година.

Видеото, што го сработи агенцијата Droga5, се фокусира на интензивните тренинзи на Фелпс, кој е добитник на 22 олимписки медали, од кои 18 се златни.