Мајмуни истражуваат кујна на Ikea во џунгла

3

ikea

Шведска Ikea и лондонската агенција Mother сетот за рекламата за кујни го сместија во Jaguar спасувачкиот центар за диви животни во Костарика. Видеото е снимано со минимум интервенција на луѓето.

Целта на кампањата е да ги охрабри луѓето да се забавуваат кога се во кујна.