МакедонијаБукинг почнува кампања за промоција на природните убавини на земјата

7

makedonska ubavina

Веб страната за резервирање на туристички објекти во Република Македонија www.macedoniabooking.com почнува кампања за промоција на природните убавини на Македонија преку нудење сместувачки капацитети во туристичките места и во недопрените скриени локации, пишува Миа.

Кампањата под името Викенд бегство ќе промовира по една локација секоја среда, која во текот на една недела ќе може да се резервира по најниски цени, а купената понуда да се искористи во следните два месеци.

Како составен дел на понудата ќе има и понуда на активности во кои што туристите ќе можат да уживаат и местата карактеристични за секој регион кои што ќе можат да ги посетат.

“Станува збор за една комплетна понуда, за која се надеваме дека ќе биде интересна за сите авантуристи и љубители на одмор, релаксација, спорт и традиционална македонска кујна“, велат од МакедонијаБукинг.

Прва локација за оваа среда е Вила Минами, сместена во селото Коњско на планината Галичица, на оддалеченост од 10 километри од Охрид.