MarkO со новата верзија станува ваша надворешна меморија

4

m1

За разлика од повеќето апликации – потсетници што бараат да правите сè сами, да ги внесувате сите барања и постојано да го следите прогресот на вашата продуктивност, MarkO оди чекор понапред и ви дозволува да ги внесувате сите податоци на едноставен и лесен начин, а сепак успешно да ги завршувате обврските.

Наместо стандарниот начин на креирање на потсетник, со пишување на задачата во апликацијата, MarkO со својата нова функционалност наречена Import ви овозможува да ги креирате потсетниците преку копирање на текст на едноставен и брз начин од твојот web пребарувач или од некоја од најпопуларните чет апликации. Потоа, со помош на вештачка интелигенција MarkO ви нуди предлози каде и кога вашата задача може да биде извршена.

Последно, но не и најмалку важно, MarkO ви дозволува да ги споделувате вашите потсетници со вашите пријатели што дури и ја немаат инсталирано апликацијата. Можете да споделувате потсетници со вашите пријатели на Facebook или со пријателите на WhatsApp, Slack, BBM, Skype, Hangouts, G+, Messenger, Kakao Talk, Line, Viber, SMS и Email.

m2

Како сè ова работи: Едноставно и лесно како 1, 2 и 3. Наоѓате интересен рецепт за оригинална италијанска пица на вашиот омилен готварски портал. Го копирате текстот со потребните состојки и MarkO го претвора во потсетник. Потоа, веднаш ви дава предлог за категоријата на локацијата каде што можете да ги купите состојките за пицата. Во овој случај тоа е продавница. Притоа ви текнува дека може да побарате помош од вашата мајка. Го споделувате потсетникот со неа и оставате MarkO да ја потсети за да ги купи потребните состојки кога ќе помине покрај било која продавница на пат за дома.

​MarkO ви дозволува да креирате неограничен број на потсетници, неограничени споделувања и да добивате неограничен број на известувања и сето ова БЕСПЛАТНО.

Во моментов, MarkO има посебна андроид апликација за паметните часовници, која е направена со цел да го револуционизира начинот на кој се прават потсетниците. Апликацијата ја користи функционалноста на Google – Препознавање на глас за креирање на потсетниците, но тоа не е сè. MarkO може да ги препознае локацијата, времето и луѓето кои се вклучени во потсетникот и за само неколку секунди можете да креирате потсетник кој ќе Ви пристигне на вистинското место и време. Бидете потсетувани директно од вашата рака без да бидете постојано прилепени за вашиот телефон.

Со новата верзија, MarkO станува ваша надворешна меморија. Токму поради неговите интелигентни потсетници, вашиот ум останува слободен за работите кои вам ви се важни. Сега конечно ќе ја почувствувате супермоќта на помнењето!

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА МаркО ОВДЕ!