MaxTV и најдобрите тв пакети 6 месеци бесплатно

22

????????????????????????????

Македонски Телеком креираше нова понуда со која корисниците добиваат врвно корисничко искуство со најдобрата дигитална телевизија. Во рамките на понудата, корисниците ќе можат да уживаат во MaxTV и да ги следат најатрактивните спортски и филмски тв канали шест месеци бесплатно.

Понудата важи за сите корисници коишто ќе потпишат нов договор за 3 Max, 3 Max Optic и Family box. Корисниците освен дигиталната MaxTV, со најновата понуда на Македонски Телеком бесплатно ќе можат да ги гледаат најбараните тв канали од Max Sport +, HBO и Max XXX пакетите, зависно од 3 MAX пакетот што го избрале.

Со оваа единствена понуда, во рамките на HBO пакетот (HBO Home office, HBO Comedy и HBO on demand) корисниците ќе уживаат во најновите блокбастери, хит серии и оригинални хит продукции, како и во неограничен пристап до повеќе од 200 филмови и серии месечно. Љубителите на спортот пак, со Max Sport + пакетот ќе ги гледаат омилените првенства и натпревари на Arena и Sport klub каналите. Во рамките на Max XXX пакет за возрасни влегуваат Playboy Tv, Brazzers TV Europe и French Lover TV.

По истекот на шест месеци, корисникот повторно може да ги активира дополнителните пакети со редовен месечен надомест. Понудата трае до 31 март.