Mercedes: Ослободете ги вашите сетила

10

reklama

Рекламата за Mercdes C Class Cabriolet наменета за германскиот пазар раскажува приказна за растењето, за гледањето на светот како дете и како возрасен маж.

Видеото е во режија на повеќекратниот добитник на награди Себастиан Штрасер.