Месец на осигурување во НЛБ Банка

3

nlb-banka

НЛБ Банка организира НЛБ Месец на осигурување во соработка со Сава Осигурување и Кроациа осигурување – Живот во период до 30-ти ноември оваа година.

Во рамки на НЛБ Месецот на осигурување, во сите експозитури на банката, покрај редовните банкарски услуги, на клиентите им се нуди можност да купат осигурителна полиса за животно или неживотно осигурување со промотивни поволности.