Модерен дизајн, практичност и брза услуга достапна 24/7: Би сакале ли да пробате поинакво банкарство?

4

IMG_8048

Затворени шалтери, редици, систем на чекање со бројче, стерилност. Тоа беа атрибути што некогаш го карактеризираа банкарството. Во Европа речиси 80% од клиентите преферираат да го користат самостојно, кога им одговара. Трансакциите се извршуваат на банкомати, а некои земји како Шведска веќе работат и без готовина.

Од друга страна, кога на клиентот му е потребно советување, на располагање му е удобна зона каде може да се задржи подолго за да разговара за комплетната услуга што му е потребна од банката.

ПроКредит, германски бренд кој ги менува очекувањата за банкарска услуга и во Македонија

Што добивате со ПроКредит банка?

Можност да добиете услуга во банка 24/7.

1

Секоја услуга во Зоната за 2 минути.

DSC_0020

Комплетно автоматизирно. Неколку можности за уплата и исплата на средства од Вашите сметки. Одбирате како најмногу Ви одговара.

IMG_7990

Светли, модерни и удобни простории за советување клиенти.

IMG_7986

Професионални советници за клиенти.

IMG_7361

Повелете на виртуелна тура за модерна услуга 24/7.