Мотивирачки цитати од најбогатите луѓе во светот

15

Учете за успехот од оние што веќе го постигнале.

Времето ви е ограничено, затоа не го трошете живеејќи туѓ живот.Стив Џобс

Конкуренцијата секогаш, секогаш ве прави подобри, дури и кога победува.Карлос Слим

Можам или да гледам нешто што се случува или да бидам дел од случувањето.Илон Маск

musk

Фото: Twitter

Направете го подобро од совршено.Марк Цукерберг

Вашите најнезадоволни клиенти се вашиот најдобар извор за учење.Бил Гејтс

Не можете да направите добра зделка со лош човек.Ворен Бафет

Кога иновирате, бидете подготвени да ви кажуваат дека сте луди.Лари Елисон