На лето почнува вселенски туризам, за резервација на седиште се плаќаат 1.000 долари

67
Компанијата на Ричард Бренсон, Virgin Galactic планира ова лето да ги испрати своите први клиенти во вселената. Како што се доближува времето за лансирање на оваа услуга, интересот на јавноста за место во вселенско летало сè повеќе расте.
Фото: Facebook