Најдобрите лаптопи за 2015 година

4

Еве кои лаптопи беа избрани за најдобри годинава што изминува и колку ќе ве чини доколку се одлучите за некој од нив, според Бизнис Инсајдер.

MacBook Air – Apple

apple-macbookair-q410-13-keyboard-lg

Цена од 899 долари па нагоре

MacBook Pro (со Retina дисплеј) –  Apple

review-apples-13-inch-retina-macbook-pro

Цена од 1.299 долари па нагоре

XPS 13 – Dell

dell-xps-13-2015-product-photos-01

Почетна цена 799 долари

ThinkPad T450s – Lenovo

T450_Hero_01_w_600

Почетна цена 953.10 долари

Chromebook 2 – Toshiba

IMG_0768

Цена од 250 долари па нагоре

Inspiron 17 5000 Series – Dell

Dell_Inspiron_17_5000_Display1

Цена од 449 долари па нагоре

Stream – HP

hp_stream_11_3qtr_view-100532501-large

Почетна цена 179 долари

Chromebook Flip – Asus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Почетна цена 240 долари

ROG G751JT – Asus

Asus-RoG-G751JT-CH71

Цена 1.500 долари па нагоре

Zenbook UX305 – Asus

asus-zenbook-x305-ifa-2014-6

Цена 700 долари па нагоре