Најскапите хотелски апартмани во Европа

21

Ѕирнете во луксузот на најскапите апартмани во Европа.

Hotel d’Angleterre Royal Suite, цена 6.000 долари

Royal-Suite-livingroom1

Копенхаген, Данска

Hotel Bristol (апартманот на принцот од Велс), цена 7.500 долари

Prince_of_Wales_Suite_Hotel_Bristol_Prestigious_VenuesВиена, Австрија

Four Seasons Royal Suite della Gherardesca, цена 19.300 долари

gallery-suite-four-seasons-hotel-florence-2400x13501

Фиренца, Италија

St. Regis Royal Suite, цена 17.000 долари

011-St-Regis-Rome-Italy-Royal-Suite-BathroomРим, Италија

Connaught Apartment, цена 18.800 долари

2-luxury-london-hotel-connaught-mayfair

Лондон, Англија

Four Seasons Atik Pasha Suite, цена 29.000 долари

cq5dam.web.1280.720

Истанбул, Турција

Hôtel Majestic Barrière’s Majestic Suite, цена 27.000 долари

003690-25-patio-sea-view

Кан, Франција

 Shangri-La’s La Suite, цена 25.000 долари

paris-shangri-la-hotel-paris-289038_1000_560

Париз, Франција

Corinthia Hotel, Royal Penthouse, цена 28.100 долари

Corinthia-Hotel-London-Royal-Penthouse-Lounge

Лондон, Англија

Hotel President Wilson Royal Penthouse Suite, цена 85.000 долари

article-2381231-1B101938000005DC-502_634x401

Женева, Швајцарија