Најскапите и ексклузивни модели на патики

16

glavna

Мажите, жените и децата сакаат да носат патики, затоа што тие се се удобни обувки. Патиките се наменети за дневни активности, спорт, прошетки и вечерни излегувања. Има голем број на производители на патики за различна намена, некои произведуваат поевтини, а некои луксузни и лимитирани модели. Овие ексклузивни и скапи модели на патики не можат сите да си ги дозволат, туку само оние со подлабок џеб.

Погледнете кои се 10-те најскапи и најексклузивни патики во светот:

10. Air Jordan 2 Eminem 313 – 1.000 долари

10

9. Balmain High Top & Double Strap – 1.475 долари

9

8. Nike Air Foamposite – 1.500 долари

8

7. Christian Louboutin Rantus Orlato Flat – 1.695 долари

7

6. Jimmy Choo Belgravia High Tops & Star Studded – 2.350 долари

6

5. Nike ParaNorman Foamposite – 3.000 долари

5

4. Nike Dunk Low Pro SB ‘Paris’ – 3.500 долари

4

3. Rick Owens ‘GeoBasket’ – 5.152 долари

3

2. Nike Air Mag – 6.000 долари

2

1. Nike SB Flom Dunk High – 7.500 долари

1