Најскапите куќи за изнајмување за одмор

4

Некои луѓе преферираат да изнајмат апартман или куќа кога одат на одмор, наместо да престојуваат во хотели. Најчесто куќите ги делат со партнерот, фамилијата или со пријателите, уживајќи во погодностите што ги нуди едно такво сместување. Овие куќи се најдобрите и најскапи за изнајмување, па затоа наменети се само за елитата.

Погледнете ги најскапите куќи за изнајмување за одмор:

9. St. James, Барбадос: 2.454 – 3.385 долари/ноќевање

10

8. Santa Barbara, Калифорнија: 3.500 долари/ноќевање

9

7. Miami Beach, Флорида: 20.000 долари/неделно

8

6. Punta Mita, Мексико: 21.000 – 38.000 долари/неделно

7

5. Paia, Хаваи: 24.500 – 27.000 долари/неделно

6

4. Phoenix, Аризона: 3.500 – 4.000 долари/ноќевање

5

3. Park City, Јута: 2.500 – 10.000 долари/ноќевање

4

2. Kailua, Хаваи: 34.900 долари/неделно

2

1. Whistler, Канада: 10.000 – 12.857 долари/ноќевање

1