Најскапите очила за сонце

10

Секое лето задолжителен моден додаток се очилата за сонце. Додека заштитуваат од сонцето, истовремено прават да изгледате со стил. Но, некои модели на очила за сонце се наменети само за елитата.

Погледнете кои се најскапите очила за сонце:

5. Louis Vuitton – 1.200 долари

5aa

4. Chrome Hearts,  Kufannaw II – 1.350 долари

4aa

3. Moss Lipow – 3.800 долари

3a

2. Style 23 – 65.000 долари

2

1. D&G – 386.609 долари

1 (1)