Наместо со аларм, iPhone ќе ве буди со мирис на пржена сланина

3

slanina

Американската компанија за производство на месо Oscar Mayer лансира апликација за iPhone која љубителите на пржена сланина може да ги разбуди дури и од најдлабокиот сон. Освен апликација, за алармот кој испушта мирис на пржена сланина потребно е да се стави адаптер во приклучокот за слушалки на телефонот. Адаптерот не е пуштен во продажба, го има во ограничени количини и може да се нарача на wakeupandsmellthebacon.com.