Направете место за важните работи во животот

25

ikeaНовата реклама на шведскиот произведувач на мебел Икеа, на интересен начин покажува како просторното решение може да направи место за важните работи во животот.

Песната за рекламниот спот Living together е на инди/фолк – рок бендот An Escape Plan и вокалите на Кејт Вилијамс и Крег Браун. Песната е всушност преработка на песна на Bee Gees од 1979, иако многу се разликува од оригиналот.