Нараторот во рекламата на Nike ја губи контролата

10

nike

Кампањата на спортскиот бренд Nike насловена Неограничено (Unlimited) стартуваше по повод започнувањето на Олимписките игри во Рио.

Во оваа реклама на агенцијата Wieden + Kennedy, нараторот ја губи контролата, што доведува до смешни ситуации.

Идејата на Unlimited е да се истакне неограничениот потенцијал на атлетите и неограничената можност на дизајните на Nike.